Onze favoriete ranches in Tucson, Arizona

Tombstone Arizona
Amerika
door Jeremy Metselaar

Welcome to the Sonora Desert gelegen in het zuiden van Arizona. Uitvalsbasis is de western stad Tucson. Helaas bij velen is dit gebied nog onbekend en dat is zonde! Tucson is prachtig, je kan hier gemakkelijk een week verblijven en elke dag een ander hoogtepunt ontdekken. De aanwezigheid van fantastische ranches maakt de Sonora Desert een van onze favoriete plekken in Arizona. Dit zijn onze twee favoriete ranches waar je het echte authentieke Amerikaanse western gevoel zult beleven.

White Stallion Ranch

Aan de voet van de hoge bergen ervaar je het echte western gevoel op deze fantastische ranch! Al meer dan 75 jaar wordt de ranch gebruikt als filmset voor diverse films. De ranch biedt vele faciliteiten waaronder een zwembad, een fitnessruimte, een souvenirwinkel, een bar en een bibliotheek. Ook zijn er diverse sportactiviteiten die je kan ondernemen. Dagelijkse kan je (onder begeleiding van een gids) meerdere paardrijdtochten maken door de omgeving. Het eten (ontbijt, lunch en diner) en de diverse ranch activiteiten zijn inbegrepen tijdens het verblijf (op zondag geen activiteiten).

White Stallion Ranch Tucson

White Stallion Ranch Tucson Arizona

White Stallion Ranch Tucson Arizona

Tanque Verde Ranch

In het oostelijke deel van Saguaro National Park ligt deze luxe ranch. Je zal verrast zijn van de omgeving, de prachtige uitzichten, ruige natuur en vurige zonsondergang. De ranch ligt op een groot stuk land met prachtige kamers en vele activiteiten gedurende de dag. Ga bijvoorbeeld paardrijden, tennissen of maak een wandel- of mountainbike tocht. Om even bij te komen van alle activiteiten kan je uitrusten bij het zwembad of een behandeling boeken in de spa. De dag sluit je af in de Mexicaanse/Westernbar met een heerlijk drankje! Het eten (ontbijt, lunch en diner) en de diverse ranchactiviteiten zijn inbegrepen.

Tanque Verde Ranch Tucson Arizona

Tanque Verde Ranch Tucson Arizona