De 8 gaafste Glamping plekken in Amerika

Glamping Zion NP in Utah
Amerika
door Jeremy Metselaar

Maak je autoreis door de Verenigde Staten extra onvergetelijk door te overnachten in een Luxury Glamping-tent. Deze luxe tenten staan niet zomaar ergens: midden in de natuur, op de meest geweldige plekken. Dat is vaak aan de rand van een Nationaal Park. Dichter bij de natuur overnachten lukt bijna niet. Glamping geeft een geweldige twist aan je Camper- of Autovakantie.

Glamping Zion NP in Utah

Glamping Zion NP in Utah

Dit zijn de 7 tofste plekken om te overnachten in een Glamping-tent:

1. Zion National Park

Deze glamping plek ligt in het prachtige Zion National Park in Utah en ligt op korte afstand van de schitterende paden, avonturen en spectaculaire uitzichten op de majestueuze rode rotsen die Zion zo beroemd maken.

2. Grand Canyon National Park
Het op safari geïnspireerde Glamping park ligt op 25 minuten rijden van de ingang aan de zuidkant van het Grand Canyon National Park en biedt de perfecte luxe kampeerervaring in de buurt van dit weredberoemde natuurwonder. 

3. Moab
Ervaar de majestueuze pracht van Arches National Park en Canyonland National Park in Moab. De luxe glamping is een paradijs voor buitenliefhebbers en ligt dicht bij prachtige attracties en avonturen van deze imponerende natuurparken.

4. Yellowstone National Park
Stel je voor dat je wakker wordt van de bezienswaardigheden, geluiden en geuren van de natuur op een van de meest spectaculaire plekken op aarde. Op slechts 10 minuten van de westelijke ingang van Yellowstone National Park, overnacht je in een eigen luxe glamping tent met ongelooflijk uitzicht, een rustige, afgelegen locatie, on-site dineren, een scala aan activiteiten, en natuurlijk Yellowstone direct voor de 'deur'. 


5. Glacier National Park

Gelegen op slechts 10 kilometer van het adembenemende Glacier National Park, waar hoge bergtoppen afgewisseld worden door watervallen en gletsjers en wilde dieren net zo vrij rondlopen als ze altijd hebben gedaan, is overnachten in een Glamping tent een avontuur als geen ander.


6. Great Smoky Mountains
Je wordt ondergedompeld in een prachtig natuurgebied waar je wakker wordt met de geluiden van de natuur op de 182 hectare grote Glamping plek op slechts enkele minuten van het meest bezochte nationale park van Amerika; Great Smoky Mountains.

7. Mount Rushmore
Geniet overdag van het uitzicht op Mount Rushmore en 's nachts van een sterrenhemel met ongelofelijke uitzichten op de Melkweg, allemaal vanuit je eigen luxe Glamping tent.


8. Tucson
Gelegen op 60.000 hectare van Tucson's meest adembenemende woestijnlandschap, biedt Under Canvas Tucson een unieke glamping ervaring op de befaamde Tanque Verde Ranch. Met volledige toegang tot ranchvoorzieningen en activiteiten zoals dagkampen en programma's voor kinderen, paardrijden, mountainbiken, vissen, wandelen en nog veel meer, zul je je hier geen moment vervelen!