Dag 3

Alcatraz

Wat was dat gaaf! De baseball wedstrijd was echt helemaal te gek. Met de metro er naar toe, samen met allemaal San Francisco Giants fans.
We hadden geweldige plaatsen en het was echt heel erg leuk om mee te maken.
En we hadden geluk, ze wonnen!

We hebben vannacht goed geslapen, als je het gewiebel van Fien en de slag die Lex van Stijn kreeg niet meerekent, haha

Vandaag stond Alcatraz op het programma. Met een ouderwetse tram zijn we naar pier 33 gegaan, waar vandaan de boot naar het beroemde eiland vertrok.
Wat erg leuk was, was dat je mee kon doen met een audio toer. Die was ook in het Nederlands en dat was vooral heel erg leuk voor de kids. Zo liepen we alle vier met een koptelefoon door het cellencomplex van Alcatraz.
Het was erg indrukwekkend en zoals Fien zei: "mam dit was erg leerzaam!"
De kids vonden het echt heel erg leuk en interessant.

Op aanraden van de taxichauffeur, die ons van het vliegveld naar het hotel bracht op de eerste dag, zijn we in de middag op zoek gegaan naar de beroemde pizzeria Tony's in Little Italy. Lopend en heuvel op, hebben we de zaak gevonden, maar helaas op dinsdag gesloten.....gelukkig zijn er in dit gedeelte van de stad heel wat pizzeria's, dus zo zaten we heerlijk aan de pizza.

Het was een behoorlijke tippel weer richting de binnenstad, maar wel lekker in het zonnetje (sorry mensen in Nederland). In de binnenstad nog wat geshopt en we zijn nu net terug op de hotel kamer. Het is nu 18.00 en morgenochtend vroeg kunnen we de camper ophalen. Dan gaan we beginnen aan het volgende, spannende deel van de reis.
Nu lekker nog even tv kijken, lezen, badderen en natuurlijk op de iPad hihi

Als het allemaal meezit kunnen we morgen vroeg met de camper op weg. Boodschappen inslaan en richting Yosemite park. Daar zal onze eerste overnachting zijn. In hoeverre we daar weer wifi hebben, geen idee. Maar zodra het kan, zal ik weer wat posten!