Dag 9

Las Vegas

Ja we hebben weer wifi! Je zou denken dat je in een stad als Las Vegas wel wifi zou hebben die goed werkt, maar niets is minder waar. Helemaal gek om geen update te plaatsen gisteren. Dan maar een update vandaag voor twee dagen en wat voor dagen!

Gisteren rond drie uur aangekomen in Las Vegas. Ging allemaal prima, camping snel gevonden, lekker warm, rond 26 graden.
We besloten eerst een plons te nemen in het zwembad.
Daarna moesten er eerst een aantal dingen geregeld worden voor het trouwen. We hadden online al het een en ander aangevraagd, maar je moet de papieren dan wel zelf ophalen bij het gemeentehuis. Nu is het gemeentehuis tot 00.00 open, dus dat gingen we redden. Met de bus, want openbaar vervoer is het makkelijkst en het goedkoopst, zijn we op weg gegaan.

Eenmaal daar waren binnen een kwartiertje de officiële papieren geregeld en zijn we naar de chapel gegaan. Daar binnen moest ook nog wat besproken en geregeld worden, maar goed een uurtje later liepen we naar buiten met de afspraak dat we om 9.00 door de limo opgehaald zouden worden de volgende dag.

Ja en dan natuurlijk naar de strip. Ondertussen was het zonnetje onder en zagen we de beroemde lichten van Las Vegas.
We zijn met de bus naar het Bellagio gereden, daar eruit bij de beroemde fontein/water show.
Druk, druk dat was het, wat een mensen.
En dan een dochter die heel nodig moest plassen...maar goed ook dat weer gelukt.
Het liep op dat moment al tegen negenen en we moesten eigenlijk nog eten.
De kids waren ook een beetje moe aan het worden, dus we hebben uiteindelijk bij de Mac onze avondmaal gehad. Nou, de eerste keer mac dus dat viel nog mee hihi

Moe maar voldaan zijn we lekker gaan slapen, wat wel heel anders was dan in de rustige omgevingen tot nu toe. Constant helikopters, vliegtuigen. Lang leve de oordopjes!

En dan vanmorgen een grote verrassing...
Ak en Esther die in Las Vegas waren om bij de "wedding" te zijn.
Mijn hemel, het was nog bijna in de soep gelopen, dat verhaal horen jullie nog wel een keer, maar het was gelukt en ze waren er bij, super!

De limo stond keurig klaar en dat was voor de kids helemaal leuk.
Even een rondje langs de strip en toen op naar de chapel.

Daar binnen ging het van een leien dakje, ze doen daar ook niet anders.
Er werden foto's gemaakt, ik kreeg een bruidsboeketje en toen was het tijd voor de ceremonie. Kort, krachtig en toch ook wat emotioneel zijn eindelijk de ringen om de vingers gedaan. Toen met de limo weer terug naar de camping.

En wat doe je dan als je pas getrouwd bent, precies gewoon weer op stap. We zijn in het hotel circus circus, waar Ak en Esther ook verblijven naar binnen gegaan, waar een pretpark binnen is gebouwd.
De kids hebben zich heerlijk vermaakt en nu hebben we even een klein uurtje in de camper tot we weer op route gaan.
Straks weer naar de strip. Nu het gedeelte van de beroemde licht plafonds. Voor wie Nick en Simon hebben gezien, die weten wat ik bedoel.
Morgen na de koffie weer op route. Naar Zion, een nationaal park. Weer de rust in.

Zo lijkt het nog lang te duren en zo ben je getrouwd! Voelt goed.......

Als we daar weer wifi hebben volgt er weer een update....en iedereen bedankt voor alle felicitaties, dikke kus