Dag 7

Lekker rustig aan...

Vandaag wakker geworden op een heerlijke rustige camping.
Er zijn niet heel veel mensen, een handvol Amerikanen, een paar Nederlanders en een Spanisch church group, die bivakkeren in tentjes verder op.

De wind is gaan liggen en we hebben heerlijk in het zonnetje kunnen ontbijten.
Daarna wisten de kids niet hoe snel ze hun zwemkleding weer aan moesten trekken en zo lagen ze als eerste rond 10 uur in het water.
Temperatuur vandaag zo rond de 22 graden.
Terwijl de kids zwommen hebben Lex en ik even burgerlijk een was gedraaid.
Dat is hier niet duur trouwens. Een dollar voor het wassen en een dollar voor de droger.

In de middag stond er voor de kids en Lex raften op het programma.
We zijn naar een dorpje verder op gereden met onze camper (dat is een nadeel van een camper, je gaat met je hele hebben en houwen boodschappen doen, winkelen enz) en eenmaal daar aangekomen zijn Lex en de kids gaan raften en ik ben bij de camper gebleven. Iemand moest het fort bewaken, lees een boek lezen in de zon.
Hieronder een stukje van Stijn die beschrijft hoe het raften is geweest.

In de namiddag weer terug op de camping. Fien lag binnen twee tellen weer in het water.
De Nederlandse kinderen van de eerste camping zijn er gezellig ook weer!
Stijn zit lekker even te relaxen.
Morgen weer op route, richting Las Vegas. Camping vandaag besproken dus dat komt goed.

Nu lekker nog even lezen, chillen en toch ook nog maar een wasje draaien. De natte goed van het raften. Ach voor die dollar.....

Stijn: We gingen raften in de Isabella lake. we werden begeleid door een leider genaamd Josh. We gingen met ze drieën Alex, Fien, ik en dan nog de begeleider. We begonnen rustig aan met de uitleg. zodra we die hadden gehad gingen we het water in. forward zei die en stop. Het raften begon. We mochten nog even zwemmen. Daar gingen we over de rotsen en het water. We kregen de eerste versnelling en we kregen allemaal een plens water over ons heen. Dat was koud. en we kregen de volgende versnelling. Daarna konden we vanaf rotsen in het water springen. Dat deden Fien en ik. En langzaam keerden we terug naar de winkel.