Dag 14

monument valley

Volgens mij was het vandaag een hele hete dag in Nederland hihi en wij reden weg met regen vandaag. Maar goed...toen we in Monument Valley aankwamen zo rond elf uur was het gelukkig droog, maar een extra vest was wel nodig.
We hebben wederom mooie foto's kunnen maken, maar al snel kwam ook daar de regen naar beneden, al kon dat niet volgens de mevrouw achter de info desk. Nee regenen doet het hier niet, alleen maar nevel, dussss
We zagen op dat moment maar af van een wandeling.
De camping die we hadden uitgezocht, lag er in het echt verlaten bij en het trok ons niet echt aan om daar te gaan staan. Nu we tijd over hadden, besloten we alvast een stuk richting de Grand Canyon te gaan rijden, aangezien dat nog zo'n 4 1/2 uur rijden is.

Onderweg weer even lunchen, kids zijn aan het yatzeeen achter in de camper en Lex en ik genieten vooral van het uitzicht om ons heen.
Onderweg kijken we ondertussen welke camping we gaan nemen. En zo komt het dat we nu in het plaatsje Tuba zitten op nog iets meer dan anderhalf uur rijden van de camping in de Grand Canyon.
Dat is voor morgen een mooi uitgangspunt.
Het is hier nu 16.00 uur, een uur later dan in bijvoorbeeld Vegas omdat er in Utah en Arizona een uur tijdsverschil met Californie in zit.
We hebben al aardig wat staten gehad op deze manier...

Helaas geen zwembad voor Fien op deze camping en ook geen wifi op de camping plaats, maar wel in de lobby van het hotel. Dus vandaar weer even een update over dag nummer 14.
We zijn alweer bijna twee weken onderweg. De tijd gaat snel, volgende week donderdag alweer de camper inleveren en dan nog drie dagen Los Angeles.
Maarrrrr morgen eerst naar de Grand Canyon. Ik ben heel erg benieuwd. Ik heb er zelf een bepaald beeld bij, kijken of dat gaat kloppen. Nu eerst lekker een colaatje light!