Dag 2

San Francisco bij bus

Weer even een update..

We zijn gisteravond rond half zeven gaan slapen, maar we waren allemaal rond half drie weer wakker, toch dat biologische klokje...
Na nog wat doezelen, op de iPad, tv kijken zijn we rond zeven uur maar gaan aankleden en zo kwam het dat we om kwart voor acht het hotel uitliepen.

Gekleed in een korte broek en een trui want de zon schijnt en het wordt rond de 18 graden vandaag.

We gaan naar de Cable Carts. Altijd al een droom geweest om met zo'n "treintje" de heuvels van San Francisco op te gaan. We rijden helemaal naar het eind station, Fishermen Warf. Daar is het leuk!
We wandelen wat rond en gaan ontbijten.
Na het ontbijt wandelen we nog wat rond en dan stappen we op de sightseeing bus. Een bus die in 2 1/2 uur heel San Francisco rondrijdt en je kan er uit en er weer in op alle belangrijke plekken.
De mooiste stop is die bij de Golden Gate Bridge. Wat een prachtig uitzicht op San Francisco! Als een echte toerist schiet Stijn hier zijn hele "rolletje" vol hihi

Dan weer de bus in en heerlijk rondrijden. We stappen uit in China-town.
Lekker rondlopen en lunchen (ja sushi).

Het is nu rond vijf uur en we zijn weer terug op onze hotelkamer. Stijn ligt in bad, Fien leest in haar boek en we gaan ons omkleden voor vanavond. Lange broek gaat weer aan voor de baseball wedstrijd.
Die update volgt....