Dag 1

San Francisco verkennen

En daar zijn we dan..in San Francisco.

Vanmorgen om 6.00 uur door Peet naar Schiphol gebracht. Met natte sneeuw de koffers uit de auto en inchecken. Dat gaat tegenwoordig allemaal automatisch, geen praatje meer met een KLM dame of heer.
Door de bodyscan en dan op naar een ontbijtje. Terwijl we even lekker zitten, komt de juf van Stijn naast ons zitten, dat is toevallig.
Al snel is het tijd om richting gate te gaan. Daarna door naar het vliegtuig. Het vliegtuig zit helemaal vol, Fien en ik zitten naast een gezellige Amerikaanse dame uit San Francisco die meteen begint te vertellen wat we absoluut moeten bezoeken. Lex en Stijn zitten naast een Duitse meneer die vooral uit zijn mond stinkt.
Eerste meevaller: Vliegtijd is 10 uur en 30 minuten in plaats van de verwachte 12 uur.
En daar zitten we dan, shocking klem met de benen, maar zin om te vertrekken.

De eerste 6 uur vliegen voorbij, de laatste vier iets minder snel, maar goed de kids doen het fantastisch! Af en toe even de benen strekken en vooral veel films kijken en spelletjes doen.

Om half 12 in de middag, lokale tijd, landen we in San Francisco. Lekker het vliegtuig uit en op naar de Amerikaanse douane...na een uur in de rij, krijgen we toestemming om Amerika in te komen en gaat het avontuur echt beginnen.
De koffers hebben we al snel en hup in een taxi die ons naar het hotel brengt.

Om 13.45 zijn we in het hotel, Nederlandse tijd is dan 22.45 .
Kids zijn verrassend wakker en we besluiten dan ook om alvast een wandeling te maken door de stad, ook om zo aan het tijdsverschil te wennen.
Fien maakt al lekker veel foto's, Stijn neemt alles in zich op...

Het is nu 16.45 en we zij terug in ons hotel. We gaan zo lekker douchen en nog even tv kijken en dan wordt het echt tijd om te gaan slapen. De kinderen hebben het echt heel goed gedaan en we gaan op naar dag twee. Op het programma staan de Golden Gate Bridge, met een Cable Car naar boven en in de avond gaan we een baseball wedstrijd bezoeken!
We houden jullie op de hoogte......