Dag 12

Zion en Bryce

Gisteren na een kleine drie uurtjes aangekomen in Zion National Park.
Waar we Las Vegas verlieten met 23 graden om 8.00 in de ochtend, dachten we dat we naar wat kouder gebied gingen. Maar niets was minder waar. Bij Zion National Park was het ook 29 graden.
Het was maar goed dat we op tijd zijn gaan rijden, want de campings rondom het park zaten al aardig vol. Maar goed, prima plek, met een schitterend uitzicht midden tussen de rotsen en bergen van Zion. Vandaar dat de wifi wel erg slecht was.
Ook hier rijden van die prachtige shuttle bussen die je tot midden van het park brengen. En wat was het daar ook prachtig! Weer heel anders dan Yosemite. Een heerlijke wandeling gemaakt, rendieren gespot, onder watervallen gelopen. Fien en ik hadden het na een pittige wandeling gehad, maar Lex en Stijn plakte er nog een tippel aan vast. Bikkels...

Fien en ik hebben de shuttlebus terug naar de camping genomen, waarna mijn dochter het natuurlijk niet kon laten om nog een duik in het zwembad te nemen.

'S avonds heerlijk buiten gegeten en tot een uur of 10 buiten gezeten.

Vandaag nog geen twee uur naar Bryce National Park. Waar het bij Zion nog druk was, is het hier heerlijk rustig. Weer een prima camping midden in het National Park.
Met de shuttle kwamen we midden in het park....wauw wauw..wat een uitzicht. Ik kan dit niet beschrijven, echt geweldig. En weer zo anders...
Het is echt schitterend.
Volgens Nederlanders die wij spraken in Las Vegas lag er toen zij er twee dagen geleden waren, nog sneeuw. Nu lopen we in korte broek, maar de temperatuur in wel een stuk naar beneden. Er staat ook een aardige wind, wat het toch wat kouder maakt, maar droog en geen sneeuw hihi.

Nederlanders die we hier in Bryce spraken zeggen dat de grand canyon weer totaal anders is, maar ook schitterend. We gaan het zien, morgen gaan we op weg... eerst naar Paige, Monument Valley en daarna door naar Grand Canyon

Af en toe moeten we hier echt nadenken over wat voor dag het is, gaat zo snel, maar we hebben nog wat voor de boeg!