Dag 15

Reisdag 15

Alweer reisdag 15, maar nog zeker 10 te gaan!
Vandaag uitgeslapen (7.30 AM), op onze Peter und Heidi camping. Lekker op het gemakje richting Bryce Canyon gegaan. 20 Minuten rijden. Camper geparkeerd bij vertrek shuttlebus, die ons door een gedeelte van het Nationaal Park rijd (hop-on hop-of). We laten ons naar het verste punt brengen en lopen (hiken) daarna langs de Canyon terug. We slaan enkele bushaltes over en dalen af naar beneden, de zogenaamde Navajo loop. Een heel eind naar beneden, maar ook een heel eind weer naar boven. Pittig tochtje, maar het was meer dan de moeite waard. Het leverde prachtige plaatjes op. Het lijkt soms wel "gefotoshopped".
Daarna de shuttlebus maar gepakt richting Visitor Centre, waar we nog een film hebben bekeken en de souvenirsshop hebben gesponsord. Eind van de middag moe, maar voldaan richting camping, waar we de volgende dagen weer gaan plannen.
Morgenochtend het gedeelte van Bryce Canyon, waar de bus niet komt, met de camper rijden.
Daarna gaan we richting Zion Nationaal Park.

- wat hebben die Amerikanen overigens toch met barbecuen. De hele camping ruikt ernaar. Er zijn erbij die 's ochtend dat ding al aansteken voor de worstjes bij het ontbijt! -