Dag 21

Reisdag 21

Vandaag zowaar een regenachtige dag.
De mensen hier in de omgeving blij, wij wat minder. Het was 3 maanden geleden, dat het hier geregend had.
Hoewel we er tussen de buien door weinig last van hebben gehad. Die ene keer dat we er last van hebben gehad, waren de poncho's van de Action ons ter wille. Hebben die in ieder geval ook nog dienst gedaan.
Vanochtend vroeg naar Yosimite park.
Moet ook vroeg ivm parkeren.
Met de shuttle eerst naar de zogenaamde Misttrail waar je evt. een waterval kon zien. Nu was dat echter niet aan de orde ivm de droogte. In de verte hebben we iets kunnen waarnemen.
Als je echt hoger en verder zou gaan, kom je bij een waterval waar het altijd een beetje nevelig, mistig is vandaar de naam Misttrail.
Daarna een rondje langs een andere kant van het park met de shuttle. O.a. langs El Capitan, een indrukwekkende rots. We wilden eigenlijk ook nog grote bomen, sequoia's zien in Wawona, maar die route was gesloten. Vervolgens op weg richting de camping nog naar een ander groot bos met sequoia's; Toulumne Grove. Het was de terugweg een behoorlijke klim, maar de moeite waard. Rond een uur of 7 weer terug op dezelfde camping dan gisteren. De planning is om morgen naar een camping ten noorden van San Francisco te gaan.