Dag 22

Reisdag 22

We laten de Nationale parken, met overal dezelfde mooie entreehokjes, nu definitief achter ons. We zijn vanochtend niet al te vroeg vertrokken vanaf onze camping in Groveland. Ons doel was vandaag om richting Petaluma te rijden, ongeveer een uurtje ten noorden van San Francisco. Langzamerhand moeten we ons toch een beetje voorbereiden richting vertrek op maandag. (geen 7 dagen dus meer J.S.(-;)
We moeten maandag om half 11 op het vliegveld zijn en kunnen de camper pas inleveren vanaf 9 uur in San Leandro. Ongeveer 50 min. rijden met de taxirichting San Francisco AirPort. Zondag inleveren is ook geen optie, want dan is het camperbedrijf gesloten. Wordt nog een beetje spannend dus. De camping vlakbij het camperbedrijf was ook al niet meer te boeken voor zondag, dus gaan we dan maar in een hotelletje en worden we maandagochtend hopelijk zo snel mogelijk geholpen.
De geplande camping van vandaag was voor slechts 1 nacht te boeken, waar we gehoopt hadden op 3 nachten. Voorlopig op de wachtlijst en wachten we maar af. Anders toch maar een keertje ergens wildkamperen. Morgen gaan we met een gids met de bus vanaf de camping nog één keer naar San Francisco. Hopelijk hebben we dan bij thuiskomst nog een plekje op de camping.
De Amerikanen gaven onderweg ook al aan dat het dit jaar in september nog wel erg druk was op de campings, waar je andere jaren meestal zonder te reserveren wel een plekje kon bemachtigen.