Dag 24

Reisdag 24

Vandaag lekker niets gedaan. Moet wel weer wennen overigens. Beetje hangen, internetten, lezen en een paar keer naar het zwembad geweest. "Just some hang around".
Ook nog lekker nagenieten van San Francisco. Ik zou een ieder die ooit een rondreis door zuidwest Amerika van plan is te gaan maken, willen adviseren om niet in LA, niet in Las Vegas, maar in SF te beginnen. En dan minimaal 3 dagen. Zo combineer je de mooie natuur en avontuur met een prachtige citytrip. Vandaag toch al met de terugreis bezig. Spullen opmaken, weggeven, dingen plannen.
Morgen zo laat mogelijk van de camping vertrekken, zodat we niet te vroeg in het hotel in Oakland aankomen. Misschien gaan we nog wel even langs de kust. Verder de camper aftanken, de afvaltanks dumpen op de camping en de camper bezemschoon maken.
Eigenlijk vreemd dat je "gewoon" op een camping in Californië lekker lezen en in het zonnetje liggen bij het zwembad al ziet als, "we hebben vandaag niets bijzonders gedaan". Beetje onwerkelijk, maar we zullen, eenmaal weer in Nederland, e.e.a. achteraf wel weer op de juiste waarde weten in te schatten.