Dag 25

Reisdag 25

Vanochtend de camper opgeruimd, spullen weggegeven, weggegooid. Het is toch moeilijk te plannen wat je nodig bent voor 3 1/2 week. De vuilwatertanks geleegd voor de laatste keer. Anders krijgen we een behoorlijke boete van de verhuurder. Mooi rond 11 uur klaar, het tijdstip dat we uit moeten checken. Na een tip van onze achterburen zijn we naar het strand gereden van Dillon Beach. Dit konden we ons qua tijd nog wel permitteren, omdat het motel waar we de laatste nacht zouden verblijven niet ver rijden was. Toch weer anders dan wij in Schoorl of Callantsoog gewend zijn. Je moest eerst een dagkaart kopen, maar dan had had je ook alle ruimte op het strand, alle ruimte voor de camper. Een soort Bongerd in Appelscha, maar dan aan de oceaan in Dillon Beach. Veel Amerikanen maakten er een hele picknick van.
Halverwege de middag richting Oakland/San Leandro naar het Crown Lodge Motel aan de MacArthur Boulevard. Nou we hadden veel verwacht, maar dit was wel een erg louche tent in een lugubere buurt. De portier zat net als bij onze benzinepompen in Nederland tegenwoordig achter een soort van kogelvrij glas, met een microfoontje. Auto's met mysterieuze figuren reden af en aan. Aangezien we onze koffers nog in moesten pakken, hebben we dat in dit geval maar in onze motelkamer gedaan. Het enige wat ze mee kunnen nemen is de camper, of er moet vannacht nog iemand op onze deur kloppen.....Mochten we dinsdag rond 10. 00 uur in de ochtend nog niets van ons hebben laten horen, bel dan even met het Crown Lodge Motel in Oakland.
Uitgaande van het goede, zijn we klaar voor de terugreis van morgen. We hebben de afgelopen weken een machtig mooi avontuur beleefd in het zuidwesten van Amerika!