Reisinformatie

 • Beheerder van de reis: Amarens, Michel en Nikai te Nijenhuis-Plokker
 • Bestemmingen: -
 • Titel: Droomreis door West Amerika
 • Soort reis: Camperreis
 • Reisdoel: Familie Vakantie
 • Periode: 06-09-2016 tot 05-10-2016
 • Reisomschrijving:

  DE WIFI IS ONTZETTEND SLECHT TOT NU TOE OP DE 2 CAMPINGS, DUS HOPELIJK LUKT HET!!

  Dag 1 (6.9.16) (written by Michel):

  5.15 uur opstaan, douchen en de taxi om 6.15 uur was op tijd! Wij gelukkig ook.. We gingen eerst met de taxi naar het treinstation.
  Daarna ging alles goed met inchecken en zuster Natasja die op Schiphol werkt kwam ons ook nog even een fijne vakantie wensen.(PS zuster Natasja had een beetje pech, want ze was met ons meegelopen in het toestel en voordat we het wisten sloten de deuren al...ze was nog net op tijd vertrokken HELAAS want anders was ze gewoon met ons mee gegaan op vakantie)
  Onze vliegreis begon met een uur vertraging maar ach stiefzuster Margaretha
  (onze prive stewardess - KLM) maakte dat allemaal goed.
  Afijn, we begonnen met opstijgen en toen bleek al snel dat er een technische storing was in het vliegtuig. We moesten terugvliegen naar Schiphol, maar omdat ons toestel te zwaar was door de brandstof, moest eerst bijna alle brandstof gedumpt worden boven de Noordzee.
  Goed, we cirkelden toen 2 uur boven de zee rond en dumpen maar voordat we terug naar
  Schiphol konden voor een veilige landing en de reparatie.
  Om dit verhaal kort te houden:  we zijn ruim 15 uur zoet geweest met de vliegreis in plaats van 11 uur en we kwamen pas rond 16.00 uur in San Francisco aan in plaats van +-12.00 uur.
  We hadden trouwens 1 keer turbulentie en Nikai moest plassen (een kind van 2 jaar en 9 maanden). Hij moet dan ook meteen plassen dus we konden niet langer wachten. We pakten een lege beker en dachten dat we daaraan genoeg zouden hebben om alles op te vangen. Echter, 3 bekers bleken nodig te zijn. Je kunt je misschien voorstellen: het werd een behoorlijke kliederboel!
  Ik wil ook nog even zeggen...Nikai had zich zo goed gedragen voorafgaand en tijdens de vliegreis en de bediening van stiefzuster Mar was uitstekend ..> we voelden ons net prins, koning en koningin en het was erg gezellig.

  Dag 1 aankomst (6.9.16)
  Opmerkelijk was meteen de frisse lucht in San Francisco. Moeilijk te beschrijven, maar de lucht rook echt naar de andere kant van de wereld!
  Een taxi bracht ons naar het hotel vanaf het vliegveld en kapot dat we waren zeg!
  De hotelkamer was prima (retro style/ San Francisco style!), maar vooral fijne bedden en een schoon hotel (Best Western Americania).
  Maar goed, we wilden meteen slapen maar moesten eerst goed eten na onze lange vliegreis. Onze lieve zuster Mar bleef een dagje in San Francisco en was slechts 1.8 miles verwijderd van ons hotel.
  Dus we spraken af om eerst in de buurt lekker te gaan eten.
  Ons etentje duurde niet heel lang, want Nikai was echt kapot en wij ook alledrie, dus we gingen snel weer terug naar ons hotel en je raad het al.. slapen maar! Ik wil nog even zeggen dat we het erg speciaal vonden dat zuster Mar met ons mee kon vliegen en dat we nog even met haar in San Francisco hebben rondgelopen.