Dag 1

Dag 1 de heenreis

In de morgen om half 9 hebben we met elkaar afgesproken (Kelly, Marieke, Tom, Debbie, Marijke en André) om bij ons thuis te verzamelen en dan begint onze vakantie naar Florida.

De beveiliging op Schiphol was nogal aangescherpt en daardoor waren we net op tijd bij de gate om te boarden. Het vliegtuig, zo'n grote van max. 400 personen van Delta Airlines, is om 13:20uur vertrokken met als bestemming Detroit. Na ca. 8 uur vliegen zijn we om 15:30uur (6uur tijdverschil terug in de tijd) aangekomen in Detroit en moesten we overstappen in een ander vliegtuig van Delta Airlines met (eind)bestemming Orlando, Florida.
Onze laatste vlucht is ook netjes om 17:30uur vertrokken en zijn we uiteindelijk om 20:30uur aangekomen in Orlando, Florida en kan onze topvakantie beginnen.

Als eerste hebben we op de luchthaven in Orlando onze huurauto opgehaald, alleen was dat helaas een andere dan was afgesproken. Op zich ook geen verkeerde auto, maar afspraak is afspraak en we hadden een grote SUV besteld (meer zo'n Obama auto, de 'Beast').
De verhuurmaatschappij had ons voor de volgende dag onze beloofde auto te leveren en moesten we daarvoor de auto die we hadden meegekregen weer inleveren.

Van de luchthaven zijn we gelijk naar ons eerste hotel gereden en daar aangekomen tegen 22uur gelijk douchen en naar bed. Het was een enorme hotelkamer met drie 2-persoonsbedden en twee badkamers, dus dat was wel gezellig.