Dag 11

Dag 11 seven Mile bridge

Vanmorgen lekker uitgeslapen, wat je dan uitslapen kunt noemen tot 8:00uur, want op dat moment begonnen we allemaal zo langzamerhand wakker te worden.

Na het ontbijt, gezellig in ons huisje, hebben we voorgesteld om een van de wereldwonderen te gaan bekijken op de weg naar 'Key West', namelijk één van de langste bruggen van de wereld met een overspanning van 10 km (zie foto).

Op weg naar 'KeyWest', en nadat we over de langste brug (7 miles bridge) hadden gereden, moesten we nog 44 mijl rijden om bij 'Key West' te komen, waar niemand eigenlijk geen zin meer in had.

De spectaculaire lange brug heeft veel filmmakers geïnspireerd om er scenes op te nemen. Zo is deze brug te zien in de films True Lies, 2 Fast 2 Furious en Licence to Kill.

Volgens de boekjes zouden we prima kunnen snorkelen in de zee langs de weg en zijn we op zoek gegaan naar een strandje. Eenmaal een strandje
gevonden zijn we gaan snorkelen en waren we hier gauw klaar mee omdat het zeewater dan wel blauw kan zijn, maar het was te troebel om iets te kunnen zien.

We hebben de boel weer opgepakt en zijn we terug gegaan naar ons resort en hebben we lekker aan het zwembad gelegen. Daarna lekker douchen en aankleden en zijn we op zoek gegaan naar ons avondeten en zijn we uitgekomen bij de pizzeria en heeft ons prima gesmaakt.

Morgen op tijd weer op en gaan we verkassen van dit resort en gaan we op weg naar Miami naar ons laatste hotel. Onderweg gaan we dan ook nog de Everglades bezoeken.