Dag 12

Dag 12 de stad Miami

Op ons resort hebben we in ons huisje 's morgens ontbeten en daarna de auto ingepakt en op weg naar onze laatste bestemming Miami.

Onderweg hadden we een tussenstop op de Everglades en zijn we met z'n allen op een airboat over de Everglades gevaren op zoek naar krokodillen. Volgens de bestuurder van de airboat was het spotten naar krokodillen de laatste weken niet zo goed gelukt, maar hij zou zijn best doen om de Everglades af te zoeken naar krokodillen.

Na enkele minuten varen hebben we toch nog een krokodil gezien en was het varen op zo'n airboat, en dan ook nog een krokodil spotten, een hele leuke ervaring voor ons allemaal.

Daarna weer de auto in en dwars door Miami om in hartje centrum ons laatste hotel te zoeken. Nadat we het drukke verkeer hebben overleefd hebben we ons hotel bereikt en hebben we de koffers uit de auto gepakt en op onze kamers gelegd.

Onze auto hebben we op een privé parkeerterrein van het hotel geparkeerd en zijn we lopend (een klein deel) van de stad gaan verkennen. Wederom hebben we een bezoek gebracht aan MACY's en nog enkele andere winkels.
Na het winkelen zijn we bij een Italiaan gaan eten en heeft ons het eten heerlijk gesmaakt in plaats van dat fastfood.

's Avonds zijn de kinderen nog even de stad in gegaan en hebben ze afgesproken met twee andere vriendinnen die ook in Miami zijn en notabene twee straten verderop in een hotel zitten.

Morgenvroeg weer vroeg op omdat we om 10:00uur ieders op een Segway moeten om de stad Miami te gaan verkennen.