Dag 13

Dag 13 Miami (vervolg)

Vanmorgen ontbeten bij de Subway en daarna hadden we een activiteit dat wij met z'n allen op een Segway door de stad van Miami hebben gereden.

Om 10:00uur moesten we ons melden bij de Segway verhuurbedrijf en hebben we eerst met ons zessen persoonlijk les gehad van een instructeur. Tom was de enige die eerder op een Segway heeft gereden dus had Tom niet veel instructie meer nodig. Voor ons vijven was het wel lachen om voor het eerst op zo'n ding te staan, maar uiteindelijk na zo'n 30 minuten waren we er klaar voor om met ons zessen achter de instructeur aan te rijden dwars door Miami in dat redelijk drukke verkeer.

De rit op de Segway duurde zo ongeveer 2 uur en heeft de instructeur ons tijdens de tussenstops nog enkele bezienswaardigheden van Miami laten zien en vonden we dit allemaal erg leuk.

Na de Segway Tour zijn we naar de auto gelopen en zag ik dat ik een bekeuring had gekregen terwijl ik samen met Tom de auto had geparkeerd en geld in de meter had gegooid. Ik zag de politie nog net wegrijden en heb ik ze aangehouden en gevraagd wat ik verkeerd had gedaan, want tenslotte hadden Tom en ik ruim voldoende parkeertijd ingesteld.
De reden is te belachelijk voor woorden, maar de auto had ik NIET achterwaarts in de parkeervak mogen parkeren en dat kost dan maar liefst 23 dollar (ca. 20 euro).

's Middags zijn we op zoek gegaan naar een specifieke buurt in Miami in de stijl van Cuba. Heeft ons wel wat moeite gekost om de buurt te vinden maar uiteindelijk toch gevonden. De buurt had inderdaad wel een Cubaanse uitstraling alleen was er niet zo veel meer te beleven.

's Avond lekker eten en zijn de kinderen daarna nog even met de andere 2 vriendinnen wezen chillen. De vriendinnen hadden ook een huurauto, een Ford Mustang, waarmee ze natuurlijk wel even moesten showen.

Morgen is het vroeg dag en hebben we de wekker op 6uur gezet en moeten we om 8:30uur op het vliegveld zijn in Miami en vliegen we eerst in 3 uur naar Detroit en moeten we in Detroit overstappen in een ander vliegtuig om op Schiphol aan te komen.
Voor 8:30uur moeten we ook de huurauto weer bij Hertz afleveren.