Dag 3

Reisdag 3

Vandaag is weer een reisdag. In de ochtend naar een superleuk ontbijtplek gelopen in Georgetown, een wijk in Washington. Jammer dat we niet langer kunnen blijven, we hadden deze wijk graag beter willen bekijken. Het ontbijt was overigens geweldig! Daarna zijn we naar een riviertje gelopen en toen terug naar het hotel.
Na het uitchecken met de taxi naar Union Station. We reizen per trein naar New York. Wat leuk om zo nog wat van Amerika te zien! We reden langs Baltimore en Philadelphia. We kwamen midden in New York aan, Penn Station. Wat een mierennest aan mensen! Je valt midden in de gekte van New York, hoge gebouwen, overal gele taxi's en zoveel mensen!

Na het inchecken zijn we via Central Park naar down town NY gelopen. Daar hebben we onze tickets voor een 3 dagenpas ingeleverd en we konden gelijk door op een avondtourbus. Hierdoor konden we al heel veel zien van NY. Na afloop via Times Square naar een leuke shushibar gelopen. En weer met de taxi naar huis, zo gaaf om langs de kant van de weg je hand op te steken en er komt een taxi aan...

Het is eeb bijzondere reis, veel indrukken en gave ervaringen. Morgenochtend worden we wakker in NY!!