Dag 27

Flying back home......

"History repeats itself"!

Begonnen we de heenreis met een uurtje of twee vertraging; nou dat lukte Air Canada ook op de terugreis. Op het moment dat we in de shuttle bus stapten, die ons van ons laatste hotel naar de luchthaven brengt, krijgen we een berichtje over de vertraging van de vlucht San-Francisco - Toronto. Ruim 1,5uur vertraagd; kortom we gaan weer eens een aansluitende vlucht missen........Dat wordt een lange dag!

Op de luchthaven hebben de medewerkers van Air Canada natuurlijk al lang door dat er problemen ontstaan met de aansluitende vluchten en er wordt al druk overleg gevoerd tussen de baliemedewerkers. Wij treffen een wat eigenwijze en eigengereide 'tante' die haar "inzet" nog niet met ons wil delen (de uitkomst is tenslotte nog onbekend), maar wel stevig 'pusht' aan de telefoon om iets voor deze groep van 4 te regelen. Wij blijven maar even gezellig bij de balie staan. Beetje pressie van een wat teleurgesteld kijkende vader & moeder met twee lieve kindjes kan helpen (kwaad kan het in ieder geval niet vermoed ik).

En ja hoor, na ruim 30 minuten bellen, overleggen, terugbellen, doorvragen en beetje ruzie maken met haar 'supervisor' heeft deze 'tante' beet. Wij worden (met nog een ander stel) overgeboekt op een rechtstreekse KLM vlucht naar Amsterdam. Dat noemen wij een mazzeltje! We vertrekken danwel ruim 2,5 uur later vanaf San Francisco, maar we komen wel een uur eerder aan op Amsterdam. Doen dus!

Op de luchthaven wachten we dus wat langer, eten nog een broodje & pizza en stappen vervolgens in de blauwe aluminium vogel die ons naar huis gaat brengen. Uiteraard hebben we eerst even bij Sander gecheckt of hij deze Jumbo-Jet (747) wel eens onderhouden heeft. Dat heeft hij, dus wij durven wel in zo'n grote vliegmachine te stappen.

Zonder verdere vertragingen vertrekt en vliegt de vlucht. Zo komen we deze ochtend om 9:00u op Schiphol aan. Wel een beetje doorreist wegens slaapgebrek en een "jetlag", maar dat hersteld wel weer de komende dagen. Zeker met zo'n mooi nieuw 'welkom thuis' schilderij van opa Ton

Groetjes uit Uitgeest (!)