Dag 3

Golden Gate

Vanmorgen weer vroeg wakker, de Amerikaanse tijd zit nog niet helemaal in ons systeem. Zelfs Lise en Jacco vroeg op terwijl zij gisteravond nog de straat op zijn gegaan om vuurwerk te kijken. Jelle was met kleren en al in slaap gevallen, ik bleef bij hem in hotel.
Het voordeel hiervan was dat we al om 8 uur bij de cabel car stonden en bijna geen rij. we konden meteen in stappen! Eind van de rit was fishermans wharf, in deze buurt konden we om 10.30uur de fietsen op halen. Eerst maar even een ontbijtje nuttigen. Jelle had lekkere chocolade pancake, lise French toast (wentel teefjes) Jacco scrambles egg met gebakken aardappeltjes en ik had toast en mocht een hapje van Lise mee eten.
Na het eten waren we nog te vroeg voor de fietsen, dus nog even op Per 39 wezen kijken en bij de lekkerste snoep winkel een zakje gevuld en toen op naar de fietsen. Allemaal een fiets op maat gekregen en daar gingen we, op naar de Golden Gate Bridge. We waren niet de enige, wat een drukte, op de brug was het file rijde. Hier ging de menigte heen en ook weer terug op een smal fiets paadje dus goed opletten. Het was super mooi, zo groot, soms de brug half in de schaduw en later weer in de zon. Aan de andere kant van de brug, stukje omhoog, mooie foto's gemaakt. Daarna weer terug over de brug en door het park van San Fancisco gefietst. Ergens onderweg broodje gegeten en weer verder. We kwamen nog langs een "Dutch Windmill". Hier Lise even op de foto, zij is gek van molens (nou ja toen ze een klein meisje was wel). Terug richting het centrum, veel dalen en vooral veel klimmen, ook nog een foutje in de route, dat betekende extra klimmen. Als laatste over " Lombard street' een toeristisch weggetje met haarspeld bochtjes en mooie bloemen, naar beneden, en terug naar de fietsen verhuur. Het was ondertussen 17uur, bij een tentje wat gedronken, waren we wel aan toe. Hier stond de tv aan met dames voetbal finale en honkbal, Jelle zat ervan te genieten. Na het drankje ook maar eten bested, we hadden toch wel weer trek, lekker gegeten en om 19uur terug naar het hotel lopen. Weer veel dalen en vooral veel klimmen. Deze wandeling duurt zo een 45min, beetje moe waren we wel. Na even wat foto's en filmpjes te hebben gekeken gingen de kids heerlijk slapen, ik was aan de beurt om blog te schrijven, maar ga ook zo lekker slapen. Morgen halen we de Camper en gaan we verder Amerika ontdekken.
welteruster, Anja.