Dag 17

Ice in de Bryce

Op de camping in Panguitch hebben we eerst maar weer eens een beetje uitgeslapen en ge-‘chilled’. Ook wel lekker op vakantie......

Na het uitslapen zijn we naar de Bryce Canyon gereden. Wat een prachtige kleuren daar. De Bryce Canyon ligt in hetzelfde “Canyon” gebied waar aan de zuidkant de Grand Canyon ligt en aan de oostkant de Glen Canyon. Maar toch, hier is alles weer anders! Veel mooie kleuren EN leuke wandeltrails. Wij hebben een trail gelopen door de Canyon. Was wel beetje bewolkt, werd zelfs beetje regen maar dat deerde niet, de temperatuur was goed. Eenmaal weer boven op de ‘rim’ (zo wordt de Canyon rand genoemd) begon de zon licht te schijnen. Maakt de kleuren nog mooier!

We hebben de hele Bryce Canyon doorgecrosst met de camper en kwamen daarbij ook nog divers wild tegen; prairiehonden, herten en natuurlijk kraaien en chipmunks.

Toen we weer richting camping reden hebben we eerst eens even een stevig ijsje gekocht; er waren nog wat vakantiedollars van opa Wim die op moesten. Dat waren geen ijsjes... het waren IJSCO’s. Niemand (alleen papa dan) kreeg zijn ijsje op. Wat een enorme berg ijs!

Op de camping hebben we vervolgens de BBQ aangemaakt, maar de BBQ werkte niet echt lekker, dus heeft mama de vleesjes maar lekker gebakken. De BBQ werkte dan wel niet; een mooi kampvuurtje kregen de “vuurmakers” er nog wel uit. Dus sloten we de dag af met heerlijke “marshmellows”. Mmmmm

En morgen..., op naar Las Vegas!
Jacco

PS er was al eens een Lise in de Bryce Canyon geweest; zie foto (dat heeft Lise dus NIET gedaan)