Dag 8

Laatste stukje Pacific Coast Highway

Vanmorgen hebben we eerst eens een beetje uitgeslapen na de late avonturen van gisteren. Onder een strakblauwe hemel werden we wakker en hebben we nog even ontbeten in LA. Onze camping manager Steve (uitermate vriendelijk en behulpzaam) had nog wat laatste tips en hupsakee daar gingen we weer.

Eerste even een rondje "Bel Air" in Los Angeles gedaan, dat was pas het begin van het rondje 'jetset'.......

Langs de Pacific Coast Highway kwamen we door Huntington Beach, Laguna Beach, Newport Beach en Dana Point. Met name Newport bulkte van de dure auto's en dure auto dealers. Op een weg vindt je daar Ferrari, McLaren, Maserati en Porsche! Maar wij zijn gewoon zeer tevreden over onze Ford Campervan hoor, die is ook niet misselijk.

Alhoewel......?! Aan het einde van de rit staan we in San Diego in de Mission Bay op het lokale RV park en daar hebben we toch echt maar een heel klein campertje mee! Hier staan campers van minimaal een metertje of 10 met enorme 'slide-outs' en een heleboel ander speelgoed (dikke "pick-up" trucks erbij). Morgen zullen we wat beelden schieten. Het lijkt hier ook wel 'zien en gezien' worden voor de Amerikaanse vakantiegangers.

Als toetje vanavond nog wat vuurwerk in de "Bay" gezien, zeker nog over van de 4th of July.........
Tot later! Jacco