Dag 12

Natuurwonderen

Vandaag gingen we twee natuurwonderen bekijken; de Baringer Crater en de Grand Canyon. We begonnen met de Baringer Crater, dit is een grote krater gecreeert door een meteoriet. Het was een heel groot gat in de grond, het leek niet zo groot maar dat was het wel want de doorsnede was 1.2 km en de diepte was 200 meter. Het reizen hier naar toe duurde 5 kwartier en na die 5 kwartier moesten we nog 1 uur door naar de Grand Canyon rijden. Ook stormde het vandaag wel wat want we hebben een paar regenbuien gehad en we hebben veel bliksemschichten gezien.

Bij de Baringer Crater hebben we nog een broodje gegeten en hierna reden we door naar de Grand Canyon, het was even rijden maar het uitzicht was prachtig! Door de storm waren er wel veel wolken maar het was alsnog erg mooi, we hebben wat mooie foto’s gemaakt en papa had bijna zijn hoogtevrees overwonnen. (Haha NOT) Het ging weer regenen dus we gingen maar terug naar de parkeerplaats/kamper, toen de regen iets minder was wilden we nog naar het ‘Visitors Center’ maar die was helaas al gesloten omdat het te laat was.

Vervolgens gingen we wat eten bij een leuk typisch Amerikaans restaurantje net buiten de Grand Canyon. We hadden al wat herten en rendieren gespot deze dag maar na het eten zagen we er een heleboel! Het werd al donker (de zon gaat rond 7:45 al onder) en we gingen naar de camping, hier waren we rond 9 uur.

Kusjes van Lise

PS omdat het Internet hier erg traag is doen we de foto's morgenochtend (voor ons dan....)