Dag 20

Snelweg......

Vandaag hebben we Las Vegas achter ons gelaten, wat was het leuk! Vanmorgen eerst nog even rustig op de camping gezwommen na het wakker worden. Lekker fris bad na een nachtje met temperaturen die niet onder de 30gr komen is best een aanrader! Na het zwemmen nog wat broodjes als ontbijt genuttigd en toen weer “on the way”.

Next stop is Barstow, zo’n kleine 3 uur rijden verderop. Eerst nog even Vegas uit, dat kostte (met boodschappen en tanken mee) ook al ruim een uur. Veel werk aan de weg daar. Nieuwe uitbreidingen/hotels mogelijk maken.

De reis gaat redelijk voorspoedig, we rijden op een drukke Interstate met veel vrachtwagens, en veel wind dwars door bergen en woestijnen. Van de ruim 35gr in Vegas gaan we naar de ruim 30gr in Barstow. Tja, woestijnen en warmte; het hoort bij elkaar.....

Eenmaal in Barstow doen we een broodje in de schaduw van wat bomen en daarna plonsen we lekker in het zwembadje. Klein nadeeltje aan deze camping; hij ligt wat dicht aan de Interstate, dus heel erg lekker slapen aan het zwembad zat er vandaag niet in. Morgen dan maar; gaan we snel op weg naar Lake Isabella. Brengt hopelijk wat meer rust......!
Groetjes, Jacco