Dag 21

Tegenvallers

Vanmorgen rustig aan gedaan, we hoefde niet zo ver te rijden dus namen de tijd. We reden vandaag door de droge bergen, was niet erg interessant. Lise las alle nieuwe reacties van de blogs voor, deze kan zij lezen op haar telefoon. Weer veel leuke reacties, erg leuk, bedankt! Onderweg merkte we dat de auto warm werd, de airco deed het niet meer. We stopte onderweg om in een kleine (mexicaans) tentje koffie en een toastje en pancakes te eten. Jacco keek nog even naar de zekeringen maar kon niks vinden dus gingen we in een warme auto weer verder, op naar Lake Isabella.
Omdat het nog vroeg was gingen we eerst naar het meer zodat we nog even konden plonsen. Op een bord stond “ Lake Isabella” maar van een meer was nog weinig te zien. Uit eindelijk zagen we het meer, niet zo groot en mooi als we hadden gedacht. Het was vies en er lagen dooie vissen. Dit viel tegen we hadden een leuk strandje verwacht waar we morgen ook nog lekker aan zouden liggen en spelen, maar nee. Toen maar naar de camping, daar vertelde de mevrouw van de camping dat ze te maken hebben met droogte, normaal gesproken zou het meer veel hoger staan en zou je er vanaf de camping heen kunnen lopen, je zou het zo kunnen zien...........helaas, dan maar gebruik maken van het kleine maar lekkere zwembad.
Het probleem waardoor de airco in de auto het net deed kon Jacco niet vinden, dat viel wel tegen. Jacco heeft gebeld met de service voor de camper en heeft afgesproken dat we morgen bij een Ford garage langs gaan om ernaar te laten kijken en hopelijk wordt het snel gerepareerd.
Doordat Lake Isabella tegenvalt hebben we besloten om morgen al door te rijden naar Yosemite park. Blijven we daar een dagje langer (worden nu 3 dagen), kunnen we het park rustig aan bekijken. Aan het einde van de middag komen er nog meer mensen op de camping en laat ik nou een oud collega van Harteheem tegen komen. Even staan kletsen, zij was hier ook met haar gezin, en hebben veel dezelfde dingen gedaan en gezien als wij. Dat is toch grappig hier op deze verlate camping.
We hopen dat de tegenvallers morgen snel worden verholpen en we een leuke laatste camping vlakbij Yosemite park hebben.
Tot morgen, Anja