Dag 6

Reisdag 11 en 12

Dag 11 en 12

Ondertussen zijn we al over de helft en hebben we er al 2100 km opzitten.

Vandaag weer een lange rit terug over de berg richting Campbell River. Onderweg gestopt om lekker spek met eieren als ontbijt te maken.
In Campbell River langs het Visitor Centrum gereden want het was weekend en we waren al wat campings tegengekomen die vol waren. Daar hebben ze voor ons een camping gebeld en die hadden zowaar net een annulering dus voor 2 nachten Parkside Campground geboekt.
Mooie camping in het bos met full hook up maar geen open vuur in dit gebied.

We wilden hier een excursie boeken maar we hadden pech, voor zaterdag was echt alles vol geboekt dus wat nu te doen morgen?

Vandaag geen echte plannen dus niet al te vroeg op ook wel eens lekker. Op ons gemak buiten ontbeten en rond kwart voor twaalf richting Elk falls hier vlakbij.
Dat was boven verwachting een hele mooie wandeling naar een waterval en langs een rivier. Het was schitterend weer dus ’s middags hebben we een golfbaan opgezocht. Lekker relaxed met de cart rondcrossen op de golfbaan en ondertussen was het al weer zes uur en waren we de dag goed doorgekomen.

Nog even uit eten geweest bij een tentje aan de haven waar ook nog een cruiseschip langs vaarde en toen weer terug naar de camping.

Morgen naar Victoria waar we voor de zekerheid maar alvast een whale/orca excursie geboekt hebben voor maandag.