Dag 8

Reisdag 15 en 16

Dag 15 en 16

Wij wilden eigenlijk vanmorgen de boot pakken van 09.00 uur maar helaas was deze net voor onze neus vol en moesten we dus 1 uur wachten. Na 1,5 uur weer terug op het vaste land.
Toen door het centrum van Vancouver heen naar onze camping. Had al door dat het niet handig zou zijn hier met de camper naar toe te gaan maar daar dacht mijn echtgenoot anders over.
Maar uiteindelijk :) toch met de bus naar het centrum gegaan. Toen naar boven in de Lookout de Euromast van Vancouver. Dat was nog wel leuk vooral toen we besloten daar ook maar te gaan lunchen en bleek dat het restaurant ronddraaide.
Daarna natuurlijk op zoek naar de stoomklok en Chinatown nog even doorgelopen. Niet te geloven wat een zwervers daar rond lopen.
Eigenlijk wilde ik nog even Stanley Park in maar we waren het toch wel zat en zijn toen maar terug naar de camping gegaan. Wel de hele dag heerlijk weer gehad.

Ja en toen wakker geworden met regen en eigenlijk toen we naar bed gingen regende het nog. Gelukkig hadden we vandaag een reisdag richting Kelowna (waar het normaal altijd heet en droog is) en geen specifieke plannen voor vandaag. ’s Avonds naast de camping nog even wat gegeten in een pub en morgen maar hopen op mooi weer als we richting Revelstoke gaan.
Hebben wat moeite gehad om de komende dagen een camping te vinden want ze hebben hier een lang weekend maar hebben toch nog wat gevonden. Alle campings zijn nu tot het eind geboekt en nu maar hopen dat het ook nog wat is.

Oh ja vandaag toch nog wat spannends gedaan; zaten bijna zonder benzine in een bergen gebied in the middle of know where. Jaap dacht dat hij het wel zou halen tot de volgende pomp totdat 70 km voor deze volgende pomp het lampje al ging branden (rijden 1 op 7 gemiddeld) en we lekker berg op reden. Ik was de tekst al aan het repeteren voor de Canadese ANWB maar wonder boven wonder haalden we het pffff.