Dag 9

Reisdag 17 en 18

Dag 17 do 6 aug

Vanmorgen jammer genoeg geen zon maar het was in ieder geval droog, op naar Revelstoke.
Onderweg eerst nog even gestopt bij Ghost town een nagebouwd oud plaatsje met vooral veel oude treinen maar daar hadden we het al gauw gezien. Nog wel even gebruncht daar.
Toen via de VVV van Revelstoke naar Mount Revelstoke National Park. Dit bestond uit 1 weg 26 km omhoog de berg op. Aan het eind kon je met een schuttlebusje nog iets hoger gebracht worden. Daarna hebben we een wandeling gemaakt maar we zaten redelijk in de bewolking dus het uitzicht was niet helemaal helder wat jammer was, maar nog steeds droog dus het kon rotter.

Op weg naar de camping begon het dan toch nog te regenen. Hadden een ruime plaats maar in deze omgeving nog steeds een fire ban tot Jaap z’n grote ongenoegen (het regent toch grgrgr).
Ook alleen wifi bij de receptie dus dat was een lekker rustig avondje waarbij we de foto’s vast wat uitgezocht hebben. Hoeven jullie ze niet alle 600 te zien.

Ondertussen hebben we de 3000 km al overschreden. Morgen richting Golden en Glacier NP.

Dag 18 vrij 7 aug

Na twee dagen afwezigheid was hij er vanmorgen weer: de zon, dus snel naar de gondel gereden en bovenop de berg heerlijk in het zonnetje ontbeten.
Daarna richting Golden. Onderweg gestopt om 2 wandelingen te maken. De tweede was echt de moeite waard twee rivieren die bij elkaar uitkomen in een soort van waterval.
Vandaag de tijdsgrens weer gepasseerd dus het was ineens een uur later.

Om vijf uur aangekomen op de camping; Golden Golf en RV, hier blijven we twee nachten.
Is hier wel een probleem want we worden echt opgevreten door de muggen. Bij het uitstappen werden we gewoon aangevallen niet normaal dus buiten zitten is er hier niet bij.
Toen we iets gingen eten op de golfclub hebben we ons eerst helemaal ingespoten met deet maar zelfs toen hadden we er nog last van, Jaap is in z’n lip gebeten, heel zielig.
Als we morgen eventueel gaan golfen kan dat nog wat worden.