Dag 10

Reisdag 19

Dag 19 za 8 aug

Vanmorgen iets minder vroeg vertrokken dan gepland, we zaten nog in de vorige tijdzone zullen we maar zeggen. Maar om 10 uur richting Kicking Horse om daar met de stoeltjeslift richting een grizzlybear te gaan. En ja gelukkig hebben we hem gezien, hij leeft alleen niet helemaal in de vrije natuur maar ja je moet wat.
Daarna nog met de gondel verder omhoog de berg op. ’s Winters is het hier een heel groot skigebied.
We waren van plan daar te gaan lopen maar we hadden nog een druk schema dus na iets gegeten te hebben toch maar weer naar beneden.

Op naar het volgende NP Yoho. Daar zou een mooie waterval zijn dus maar eens kijken. Nou het was inderdaad een mooie waterval, het was er ook druk, drukker dan we gewend zijn. Ook bij Emerald Lake was het redelijk druk maar we stonden natuurlijk wel weer vlakbij de ingang net zoals bij de waterval.

Uiteindelijk om kwart over vijf weer terug op camping want Jaap wilde nog een rondje golfen. Nou dat hebben we geweten, Jaap (en ik ook) had een extra handicap nl. 1000 muggen.
Jeetje zag dat was wel heel vervelend ik liep alleen maar te maaien met m’n armen, maar goed je moet wat over hebben voor je man die trouwens zelf in z’n ooglid werd gestoken en met een dik oog tegenover me zit. Ach gossie weer zielig gisteren z’n lip en nu z’n oog.

Nou morgen onze laatste dag met de camper, snik, waarschijnlijk nog een keer langs Lake Louise, dat ligt aan het weer. Dat was vandaag trouwens weer super.