Dag 4

Reisdag 7 en 8

Dag 7

Vanmorgen heerlijk ontbeten in het zonnetje dat was ook wel eens lekker. Daarna Wells Gray Park ingereden en bij drie mooie watervallen gestopt. Toen dezelfde weg weer terug en verder westelijk gereden. Al snel veranderde de omgeving en kregen we ook vlakkere stukken met weilanden en landbouwgrond.
Bij Kamloops een heel groot meer echt een mooie omgeving waar heel weinig mensen wonen.

Camping gisteren geboekt bij Cache Creek; Brookside Campsite. Niet veel bijzonders wel firepit maar we mochten geen vuur gebruiken dus dat wordt weer niet barbecueën. Wel even mn eerste wasje gedraaid dat was wel nodig. Verder soort van rustdag waren om 15.00 uur al op de camping. Morgen richting Whistler.

Dag 8

Vandaag weer vroeg wakker en om 08.15 uur waren we al weer op pad. De omgeving is echt heel anders dan in Alberta maar ook weer heel mooi. Onderweg op een picknickplaats ontbeten langs een rivier.
Gestopt bij een waterval, tenminste die lag 1,5 km verderop en ondertussen was het 25 graden geworden, helmaal goed natuurlijk maar na terugkomst na 3 km gelopen te hebben hadden we het toch wel heet.
Het is daar namelijk niet echt vlak te noemen en het ergste was dat de waterval niet echt de moeite waard was. Maar ja een dag niet gehicked is een dag niet geleefd.
(haha)
Daarna was de intentie om te gaan lunchen in Whistler, een wintersportplaats waar in 2010 de Olympische Spelen zijn geweest.
Konden niet echt een parkeerplaats vinden en het was 1 en al hotel dus besloten we door te rijden naar Squamisch. Eerst nog even langs de supermarkt gereden want ook in deze omgeving mag er geen open vuur vanwege brandgevaar dus maar even iets ingekocht wat niet op de barbecue hoeft.
Toen nog wel even op zoek naar een camping. Staan nu op Eagle Vista RV Resort in Squamish, hebben daar een prima plek wel wat duurder dan we gewend zijn met dezelfde faciliteiten.

Kregen vandaag ook nog even te horen dat de opdracht voor Siemens binnen is (hoera) dus ……..dat is goed nieuws en je vader weet wat hij na de vakantie kan gaan doen.