Dag 15

Reisdag 15

Woensdagmiddag 20 september na weer een lange dag en twee park indrukken rijker aangekomen bij Driftwoodlodge in Zion.
We gaan logeren in juist vandaag beschikbaar gekomen nieuwe kamers, de mensen van de receptie zijn allervriendelijkst en zeer behulpzaam als blijkt dat wij een vergissing hebben gemaakt in onze hotelroute. Welke vergissing maakt niet uit we mogen hier twee nachten blijven in de prachtige nieuwe kamers met een heerlijk teras en geweldig uitzicht.
De eigenaar van de Lodge komt ook even een praatje maken en laat ons foto's zien van Goes waar hij vorige week een paar dagen was, ook Amsterdam en Londen heeft hij bezocht was zeer tevreden over ons kikkerlandje, het weer was wat minder maar verder ????????
Vandaag donderdag 21 september genieten we van een welverdiende vrije dag, omdat we telkens grote afstanden moeten afleggen is een dagje rust heerlijk, vooral voor onze chauffeur die ons telkens weer veilig op de plaats van bestemming brengt.
Koffie op ons terras en een paar uurtjes zwembad en genieten van de rust en pracht om ons heen.
Straks lekker eten en dan morgen op weg naar Las Vegas, heel benieuwd. Tot snel maar weer groet van ons????????????
2 foto's van de entree 3 foto's van het uitzicht van terras en voorzijde ( eind van de middag donkere lucht, het is hier erg gaan waaien vandaag ) lodge. 2 foto's van ons gebouw en mat twee vakantie gangers????