Dag 21

Reisdag 21

Dinsdag 26 september
Vandaag onze laatste rit van hotel naar hotel, van Best Western Sonora naar Best Western Sonoma twee uitersten.
De laatste twee foto's zijn van Sonora, daar was helemaal niks alleen een heel slecht restaurant.
We zijn direct onderweg gegaan naar Sanoma onderweg is het uitzicht zeer afwisselend, verdorde weiden, veeteelt en veel fruitteelt bedrijven en als we Sanoma naderen heel veel wijnbouw. Af en toe zelfs een stukje Friesland heel waterrijk en bootjes. Foto's staan wat door elkaar, sorry????
We zijn vanmorgen met het idee vertrokken om daar, bij volgende hotel een paar uurtjes bij het zwembad door te brengen, daar aangekomen waren de kamers nog niet beschikbaar.
Sanoma blijkt een heel,leuk stadje te zijn dus besluiten we daar wat rond te gaan kijken en een broodje te eten, leuke plaatjes foto 1-2-3-4
Als we terugkomen van de wandeling kunnen we nog niet in de kamer maar wel bij het zwembad, de zon straalt dus we nemen het ervan.
Foto 5-6 en 10 en 11 zijn van het laatste hotel in Sonoma ee hebben de kamers aan het zwembad foto 6 de twee kamers onder rechts naast de trap. Kamers zijn super met een heerlijk terras.
Straks eten in het plaatsje en dan de laatste nacht in Amerika.
We hebben genoten van een mooie, afwisselende tocht door een land van grote uitersten, hele grote afstanden gereden veel mooie momenten maar ook saaie stukken. Al met al toch zeer geslaagd, het weer was in ieder geval geweldig.
Alle verhalen en de duizend foto' s die we nog hebben bewaren voor thuis
Bedankt voor het meeleven, groetjes van ons????????????????????????????