Dag 4

Reisdag 4

Zondag 10 september
Vanmorgen eerst nog even in Monterey rondgekeken Old fisherman's Warf foto 5 en 2
Vertrokken langs de kustweg richting Big Sur, volgens de boeken behoort Big Sur tot het mooiste wat California te bieden heeft, helaas bleek er weer erg veel zeedamp te zijn langs de kustweg en zijn we uiteidelijk besloten om rechts omkeer te gaan we hebben nog een lange weg te gaan en we verwachten niet veel van het moois te kunne zien met deze dichte damp.
Onderweg zien we wel een ander mooi plekje en besluiten hier even koffie te drinken en wat foto's te maken.
Tijdens het fotograveren zien we beneden ons op het strand een stel op een rots staan aan de vloedlijn. Er zijn hier best hoge golven en plotseling zien we hoe het stel elk aan een kant van de rots in het water verdwijnen het kost een aantal pogingen om weer op het strand te komen de vrouw lukt het na twee pogingen maar de man wordt meerdere keren weer meegesleurd in de golven, uiteindelijk lukt het ook hem. Dat was even schrikken voor Inge en mij, terug bij de auto moeten we even ons verhaal kwijt aan de mannen. Aad had er ook al mensen op zien staan en dacht als dat maar goed gaat, golven van 3-4 meter hoog. Wat een avontuur. Het strand waar het gebeurde foto 4
Omdat de kustweg gedeeltelijk afgesloten is gaan we verder via hoofdweg.
We bereiken rond half vier onze volgende bestemming in Pismo Beach een mooi hotel fot 1 en 6
Als we de spullen op de kamer hebben gebracht gaan we even het centrum van Pismo Beach verkennen, echte badplaats waar surfers zich prima vermaken op de golven. Heb ik een filmpje van maar dat probeer ik in een app te sturen anders moet ik ze eerst op facebook zetten voor ik ze in dit programma kan versturen en dat wil ik niet????
Straks nog een hapje eten en dan op snurk, morgen verder richting LA