Dag 7

Reisdag 7

Zoals beloofd eerst een paar foto's van het mooie hotel in palm springs foto 4 en 5 nacht van dinsdag op woensdag.
Woensdagochtend dag 7 vertrekken we vanuit Palmsprings in oostelijke richting het duurt best nog een tijd voor we de stad uit zijn langzaam verandert het landschap weer in woestijn waar we voorlopig niet uit zijn zo ver je kunt kijken zie je de weg voor je foto 2
We passeren een militaire kolone, het is afzien voor de mannen/ vrouwen in de voertuigen het is bloedheet in de woestijn( zeker 38 graden ) dat zal lekker puffen zijn voor ze. Later passeren we een plek waar ze met oefening bezig zijn. Die zijn wel wat gewend als ze naar Afganistan moeten.
We verlaten de weg om een bezoek te brengen aan het Joshua Tree Nat.park foto 6 en 7 waar je de, de naam zeg het al de Joshua Trees kunt zien, we zijn niet tot het einde van het park gegaan en dachten de boom op de foto te hebben maar het bleken dus andere bomen te zijn zoals we later op internet zagen ????????
Weer terug naar onze route nog vele kilometers ( miles ) te gaan passeren we de grens van Arizona en laten we California achter ons zie de vlag op foto 8
Uiteindelijk rijden wij rond 17.00 uur Phoenix binnen het hotel is weer prachtig en heel luxe. We gaan meteen omkleden en even lekker zwemmen en zonnen. Was een lange rit vandaag 450 km een lange zit, je gaat hier niet zomaar even voor je lol uit de auto om de benen te strekken ( wat is het hier warm / warmer dan normaal in deze tijd van het jaar ).
Lekker gegeten en nu weer op de kamer, foto van het hotel 1 en 3 morgen nog een foto maken bij daglicht.