Dag 2

De camper

Om 7 uur vertrekken wij met een bijna volle touringcar naar de Coachmen fabriek in Middlebury Indiana. Na 2,5 uur komen wij daar aan en worden ingedeeld in groepen voor de uitleg van de camper. Wij stappen in de grootste en luisteren naar de uitleg. Dan blijkt dat wij bijna allemaal zo’n joekel krijgen dus dat is even slikken. Individueel moeten wij dan nog een soort schaderapport ondertekenen dat de camper schadevrij is.
Dan mogen de koffers naar binnen en gaan wij op pad.
Het weer wordt slechter en slechter en wij krijgen rukwinden met striemende regens voor de kiezen. Na een lange rit bereiken wij onze camping in het Indiana Dunes StatePark aan de oever van Lake Michigan.
Het is inmiddels weer wat opgeklaard en wij lopen een trailtje door het prachtige duingebied en bereiken het strand waar nog resten van ijsschotsen tegen de kust botsen. Terug in de camper wacht een eenvoudige diepvriesmaaltijd. Het watersysteem in de camper kan door vorst nog niet worden gevuld dus dit is wel zo praktisch. Dan de koffers uitruimen en klaar voor de 1e nacht in onze mobiele woning met slide outs van de slaapkamer en de sofa. Voor een idee bezoek je de website van coachmenrv.com klik op motorhomes, c klasse, leprechaun.
Hij lijkt het meest op eentje uit de premier serie met 450 ford en dan de 311MB,maar dan de sofa, die uitschuift, tegenover de eethoek en verder iets andere lay out maar geeft wel een beeld met fotos en3 d toer. Best kikken!