Dag 1

De heenreis

Vanochtend om 5 uur opgehaald door zusje die ons naar Schiphol bracht.
In de vertrekhal was het al lekker druk, vooral met Transavia klanten maar wij konden door naar 1A waar de lijndiensten vertrekken.
Met Lufrhansa eerst naar Franfurt om daar over te stappen op een Boeing 747-8i. Heel groot maar een Airbus A 380 is helemaal dubbeldeks en die krijgen wij als we uit San Francisco weg gaan. Zie foto van die 2.
Om even over 2 plaatselijke tijd, het is hier 6 uur vroeger, landen wij op O'Hare in Chicago. Helaas nemen de douaneformaliteiten een hoop tijd in beslag ondanks de automatisering die kennelijk zo duur was dat er geen geld meer was om voldoende personeel aan te trekken. Slechts een handvol boots van de ruim 30 waren bemensd. Jammer maar wij zijn op vakantie dus is het wel best.
In het Edward hotel de papieren voor Road Bear, de camperverhuurder, afgeleverd. Wij krijgen kennelijk een 30 voet, ruim 9 meter, mee.
Nou ja ik kan mij alvast geestelijk voorbereiden en we hebben dan wel lekker de ruimte binnen. Morgen brengt Road Bear ons naar Middlebury waar de fabrieken van Coachmen zijn. Het wordt het type Leprechaun, wat zoveel als kabouter betekent. Tja, er zijn campers die minstend zo groot zijnals een flinke touringcar dus zo'n 30 footer valt dan wel weer mee. De 2 nachten daarna staan wij opcampings waar geen wifi is dus volgende updates laten wat op zich wachten. Wij hebben er zin in!