Dag 15

Reisdag 15

Donderdag 3 augustus staat de volgende bestemming alweer op het programma: Las Vegas. Op advies van een verkoopster in de kampwinkel rijden we een kleine omweg door Zion nationaal park. Hoge rotswanden en berglandschap geven weer een heel ander beeld dan Bryce waar we nog heel dichtbij zitten.
Onderweg naar Las Vegas maken we een stop voor de lunch en bakken we pannenkoeken met spek. We arriveren eind van de middag in Las Vegas. Weer een enorme cultuurshock!
Alles is hier groot, veel licht, geluid, veel verkeer en 24 uur lang vermaak.
Tegenover de camping is de Walmart, een hele grote supermarkt waar we weer de nodige boodschappen doen. We gooien weer een was in de machine en de kinderen gaan nog even zwemmen. Rond 20.30 uur gaan we met de shuttlebus van de camping naar “De strip”, het kloppende hart van deze idiote stad. We worden afgezet achter een groot hotel/casino waar we doorheen lopen. Overal fruitautomaten en black jack tafels.
Er lopen veel schaars geklede dames in “politiepakjes” en andere kostuums. Overal veel gekleurd licht en muziek en vooral heel bijzondere mensen om naar te kijken.
We eten bij een restaurant buiten waar life muziek is. Echt Amerikaans eten weer en lekker! Daarna wordt er nog wat geshopt en besluiten we terug te gaan naar de camping hoewel we nog bijna niets gezien hebben. We bestellen via Lyft weer vervoer, net als in Malibu. Morgen komt er nog een dag in deze stad.