Dag 18

Reisdag 18

Zondag 6 augustus starten we sinds lange tijd in een rustig tempo. Het is prachtig weer, maar op deze hoogte in de ochtend toch behoorlijk fris.
We ontbijten op ons gemak en kiezen er aan het eind van de ochtend voor om in 3 groepen verschillende activiteiten te gaan ondernemen. Femke en Bart gaan eerst met Renske, Bart en de kinderen met de shuttlebus naar het skidorpje in het dal. Michael en Annemarie doen dit uiteindelijk ook zodat we elkaar hier weer tegen komen.
Na enig overleg gaan Renske en Bart met Sam en Anne mountainbikes huren en gaan met de fietsen in de shuttlebus naar de top, Horseshoe Lake. Hiervandaan fietsen zij weer terug naar beneden. Femke en Bart gaan hier ook naar toe en willen daar gaan wandelen. Michael en Annemarie pakken een terrasje en drinken hier koffie.
Daarna pakken zij de bus terug naar de camping om te gaan lunchen bij een lodge daar in de buurt. Deze is helaas dicht, dus weer terug naar het dorpje. Terwijl we wachten op de bus komen Femke en Bart langs. Zij hebben gelopen van de berg tot aan de camping en willen ook weer naar het dorpje. Daar aangekomen is de lunchtijd ruim voorbij. Het is Happy hour dus gaan we aan de borrel met lekkere hapjes erbij. We willen de bus van 17.30 uur terug pakken maar dan blijkt dat de bus vanaf 17.00 uur niet meer rijdt.
Terug lopen dan maar. 5 kilometer bergopwaarts met 2 alcoholische versnaperingen achter de kiezen valt iets tegen. We gaan liften… Het lukt vrij snel.
Er stopt een aardige dame die ons boven afzet en onderweg heel wat vertelt over zichtzelf en ook geïnteresseerd is naar onze belevenissen.
Terug op de camping gaan we barbecueën en luisteren naar het spookverhaal dat Sam en Michael geschreven hebben. Voorgelezen door Michael klinkt het ook echt spannend.