Dag 6

Reisdag 6

Woensdag 26 juli is een lange reisdag. We willen toch nog even naar het Hollywoodsign.
Dat valt nog niet mee. Een dikke file over de snelweg rond LA en smalle heuvelachtige weggetjes in Hollywood zelf zorgen voor vertraging.
Maar… dan heb je ook wat. We kunnen vanaf een goed punt foto’s en weer een groepsselfie maken van het bord met de beroemde letters.
We laten het drukke LA achter ons voor nog een tussenstop: het adres waar Renske in 2001 ruim 3 maanden gewoond heeft. We belanden midden in de woestijn waar een paar huizen bij elkaar staan. Als we uitstappen komt er meteen een man naar ons toe die vraagt of hij kan helpen. Het blijkt de zoon te zijn van het echtpaar dat de gastouders vormde van Renske. Beide zijn nu bejaard en de man zelfs boven de 80, maar zij wonen nog steeds daar. Al gauw komt de vrouw naar buiten. Na enig opfrissen kan zij zich Renske goed herinneren en begint een praatje. Het spijt haar dat zij ons niets kan aanbieden, zij heeft een afspraak bij de dokter waar zij weg voor moet.
Voor Renske fijn dat zij deze plek nog eens heeft kunnen zien en zeker ook voor ons.
Nu op weg naar Lake Havasu. Onderweg lunchen we met een langs een wegrestaurant gescoorde fastfoodmaaltijd en komen uiteindelijk tegen 6 uur op de camping aan.
De inspanningen van deze lange dag worden ruimschoots beloond. We hebben een prachtige plek direct aan het meer waar we nog lang heerlijk buiten zitten, zwemmen en genieten van een spectaculaire zonsondergang.