Dag 2

Camper ophalen.

9 september 2015
7 uur ontbijt in het Sandman airport hotel. Na het ontbijt vertrekken we naar Cruise Canada de Camper verhuurder. De medewerkers aldaar noemt ons Early birds, de manager is er nog niet dus we moeten wachten.
Om 10 uur vertrekken we uiteindelijk en draaien na enig zoeken de Highway op richting Banff. We rijden door Banff Nationale Park waar we en discovery pas hebben gekocht die ons toegang geeft tot alle nationale parken.
Daarna rijden we door Yoho Nationaal park. In Banff aangekomen hebben we voorraad ingeslagen voor de komende dagen. We lunchen nog even in Banff en rijden door naar Revelstoke, waar we heerlijke koffie hebben gedronken. Tegen zessen draaien we bij Golden een RV camping op.
Het is een lange dag geweest en we zitten aan de picknick tafel een wijntje te drinken. De smaak valt tegen als ik op de fles kijk wat voor wijn het is zie ik de-alcholized staan. Geen alcohol dus haha! De mannen slaan spontaan met picknicktafel en al achterover, het was een komisch gezicht. Helaas is hierbij de bril van Ruud stuk gegaan. We gaan uiteindelijk naar binnen omdat we lek geprikt worden door de muggen. Na enig bedden opmakerij en koffers uitpakken, doen we nog een spelletje Yankee en besluiten er na een lange dag een punt achter te zetten en gaan vroeg naar bed. Morgen rijden we richting Kelowna om naar de familie te gaan. Heb er zin an!