Dag 24

Heerlijk genieten in Santa Monica

Het is vanmorgen bewolkt, als het goed is wordt het in de loop van de dag beter.
The Huntley is een prijzig hotel, maar je krijgt er veel voor terug. Heerlijke bedden, prima service en de douche benodigdheden zijn ook van een kwaliteit die je hier mag verwachten, heerlijke bvulgari shampoo, conditioner, zeep en bodylotion....zo lekker!
Wij hebben buiten de deur ontbeten, bij een heel leuk tentje: Le Pain Quotidien. Heerlijk ontbeten!
Er zitten om de hoek in 3rd Street Promenade heel veel leuke winkels, hier hebben we één en ander gekocht. Leuke winkels en veel leuke dingen gezien.
Tegen het eind van de ochtend zijn we naar 100 North Carolwood Drive gereden, hier heeft Michael Jackson gewoond. Uiteraard alleen het toegangshek kunnen fotograferen. Maar wat staan daar in de wijk leuke optrekjes, voor zover je het kunt zien.
Daarna richting Griffith Observatory gereden, het is nog steeds bewolkt of zou het smog zijn? Vanuit hier ook het Hollywood sign goed kunnen zien en fotograferen. Bij het Griffith Observatory even rondgelopen, jammer dat het nog steeds bewolkt of smoggie is, anders hadden we een nog mooier uitzicht over Los Angeles. Hierna terug gereden naar ons hotel en de auto geparkeerd. Wat is het toch druk op de weg, echt niet normaal. We zijn nog naar de Santa Monica pier gelopen, ook hier al zo waanzinnig druk. Via de winkelstraat terug gelopen, wat opvalt is ook hier de drukte en veel entertainment op straat in de vorm van muziek, zang, dans en ook veel dakloze die volgens mij op straat leven. Met een bord met tekst vragen ze om een bijdrage. Het is best triest om te zien hoeveel mensen er hier op straat leven.
In de avond hebben we heerlijk gegeten bij 1212, heerlijke spicy margarita, oesters, lambchops en een steak. Het was allemaal super lekker. Verder heerlijk gerelaxd in ons hotel. Morgen nog een laatste dag hier in Santa Monica en dan richting huis.