Dag 25

Laatste dag in Santa Monica

Vandaag is het onze laatste dag in Santa Monica en gelijk ook van onze vakantie. Morgen vliegen we terug naar Nederland. Dus nog maar even genieten. Het is wederom een zwaar bewolkte dag, graadje of 20 schat ik.
We hebben wederom ontbeten bij Le Pain Quotidien, erg leuk tentje met heerlijke gerechten. Was weer erg lekker.
Vandaag rijden we naar het California Science Center, hier staat de echte Endeavour tentoongesteld. In het California Science Center zijn meer tentoonstellingen te zien. Je betaalt geen toegang, alleen 12 dollar parkeergeld. De tentoonstelling over de Endeavour is erg interessant. Als je de hal binnenloopt waar de Endeavour tentoongesteld staat, weet je niet wat je ziet. Hij is echt enorm groot en indrukwekkend. Dat hij in de ruimte is geweest en nu hier staat, echt heel bijzonder.
Hierna zijn we nog naar het strand van Malibu gereden. Als je er zo dichtbij zit, dan moet je er toch wel even langs. Je ziet tegen de heuvels aan behoorlijk grote huizen staan, het strand op zich is wel prima maar niet heel indrukwekkend. Leuk om gezien te hebben.
Hierna teruggereden naar ons hotel en even gerelaxd. We zijn met de lift aan de buitenkant van het hotel naar het penthouse gegaan, prachtig uitzicht vanuit de lift richting het strand. Dit moet je gedaan hebben als je hotel zo'n lift heeft. Je moet alleen geen last hebben van hoogtevrees. Nog even genoten van het happy hour.
In de avond zijn we Thais wezen eten bij Bangkok West Thai, erg lekker gegeten, goede smaak en heerlijke gerechten. Hierna nog een stukje gewandeld door de winkelstraat waar de winkels nog open zijn, sommige tot 22.00 uur. Hierna terug naar het hotel en genoten van heerlijke nespresso koffie.