Dag 11

Las Vegas en de Hoover Dam

Vanmorgen van een ontbijt genoten bij één van de vele tentjes die het New York New York hotel rijk is. De keuze is enorm.
We hebben de auto gepakt richting het 'Welcome to Fabulous Las Vegas Nevada' bord. Als je in Las Vegas bent moet je toch een foto van dit bord gemaakt hebben. Het is momenteel een memorial place met veel kaarsen, bloemen en tekeningen, ter nagedachtenis van de schietpartij van afgelopen september vanuit het Mandalay hotel.
We zijn hierna richting de Hoover Dam gereden, ook al zo'n indrukwekkende plek. Hoe hebben ze dit ooit kunnen bouwen? Echt enorm. Om bij de Hoover Dam te komen moet je eerst langs een controlepost, je merkt dat er toch wel aardig wat security is bij plaatsen die van belang zijn. Zoals ook hier bij de Hoover Dam.
Omdat we fan zijn van Rick Harisson's Gold & Silver Pawn zijn we bij zijn pawnshop langs geweest. Het valt me op dat het er best nog druk is, dit zal vermoedelijk te maken hebben met de serie op tv. Was leuk om te zien.
De rest van de middag hebben we heerlijk aan het zwembad doorgebracht. Vanavond weer de strip op, er zijn nog een paar hotels die we willen zien voor we morgen verder reizen.