Dag 10

Las Vegas here we come!

Vanmorgen eerst genoten van een ontbijt in Lone Pine. We moeten helaas verder, door Death Valley op naar Las Vegas. Het mooie uitzicht op de Alabama Hills zal ik missen, maar we krijgen er zeker iets moois voor terug in Las Vegas.
De route door Death Valley hebben we iets aangepast omdat we het mooie uitzicht bij Zabriskie Point niet willen missen. De route door Death Valley was prima te doen, we hebben erg genoten van de mooie omgeving en qua temperatuur was het ook prima te doen. Het hoogst gemeten tijdens onze rit was 84° fahrenheit, dat is bijna 29° Celsius. We hebben een korte stop gemaakt bij Stove Pipe Wells voor een bak koffie. Bij Zabriskie Point ook een korte stop, wat een uitzicht hier, echt supermooi en zeker een aanrader! Toen snel door naar Las Vegas.
Het is alsof je in een andere wereld beland, wat een drukte. Ons hotel, New York New York hebben we snel gevonden. Na het inchecken snel de koffers naar de kamer gebracht en op de drukte in. Wat een belevenis zeg! Overal gokken, eten, drinken en drukte. Het is een totaal andere beleving dan de rust van bijv. Lone Pine.
De nodige hotels even aangedaan, Bellagio, Ceasars Palace, Aria. Er is teveel te zien. Ook de shops in de diverse hotels zijn van dusdanig niveau dat je je creditcard er goed op leeg kunt shoppen. De fonteinshow bij Bellagio is ook een aanrader, leuk om te zien. Moe maar voldaan is het toch weer te laat geworden. Gelukkig morgen nog een dag Las Vegas!