Dag 19

Naar de ranch in Tucson

Gisterenavond nog even een rondje gelopen bij het hotel. De winkels en restaurants zitten inderdaad op steenworp afstand. Er hangt een leuke sfeer.
Vanmorgen buiten de deur ontbeten bij een heel leuk tentje, Morning Squeeze. Is een minuut of 10 lopen van het hotel, maar zeker de moeite waard. Erg lekkere gerechten voor ontbijt, voor elk wat wils.
Uitchecken kan tot 12 uur dus nog even een paar uurtjes aan het zwembad gelegen. Heerlijk even relaxen.
Rond de middag in de auto gestapt en op naar de volgende locatie in Tucson, Tanque Verde Ranch. Zeer nieuwsgierig waar we zullen belanden. Door Tucson heen is het nog een stukje rijden, de omgeving belooft veel goeds. We zitten tussen de cactussen, erg mooi. Bij Tanque Verde Ranch aangekomen weten we wederom niet waar we in beland zijn, wat een gave locatie. Echt super leuk. Je zit op een ranche met paarden. Er zijn enorm veel activiteiten waar je aan kunt deelnemen, van wandelen en paardrijden tot aan vissen. Aan iedereen is gedacht. Eerst maar even rondgekeken waar alles zich bevindt. Hierna nog even lekker een duik genomen in het zwembad. De temperatuur is prima, graadje of 35.
Vanavond gaan we hier in het restaurant eten, zeer benieuwd maar zal zeker goed zijn.