Dag 15

Nog een dagje Moab

Vandaag nog een dagje Moab. Eerst heerlijk ontbeten bij Pancake Haus, prima eggs benedict en eggs sunny side up.
We zijn nog terug gegaan maar Arches National Park, we willen de Delicate Arch toch beklimmen nu het nog niet te warm is. En het is de moeite meer dan waard, wat ontzettend gaaf! Geen spijt van de hike van 4,8 km. En dan kom je boven en zie je de arch, echt te gek. Na de nodige foto's weer naar beneden. Hierna richting Devils Garden, ook de Landscape Arch willen we van dichtbij zien. Ook die is supercool om te zien. Ook hier de nodige foto's gemaakt.
Op ons lijstje staat nog Canyonlands, dus met de auto hier naar toe gereden. Van Canyonlands is alleen Island in the Sky met de auto goed bereikbaar. Ook hier weer de nodige geweldige uitzichten en canyons mogen bewonderen. De Mesa Arch, echt super en hier is het rustiger dan bij Arches National Park. Erg mooie foto's kunnen maken zonder dat er andere toeristen op staan. Doorgereden naar de Green River Overlook en naar Upheaval Dome. De Canyonlands is echt een aanrader om te bekijken, het is er rustiger als in Arches National Park en de uitzichten zijn er ook super. Ik denk dat we een prima indruk hebben gekregen van zowel Arches als Canyonlands, zijn beide zeker de moeite waard om te bezoeken.
In de avond hebben we gegeten bij 98 Center, prima salade, noodles en scalops gegeten, erg lekker.
Wat ons in Moab is opgevallen, is de hoeveelheid mountainbikes, zandbuggys, en crossmotoren die je overal tegenkomt. Of onderweg of achter op de auto. Dit gebied leent zich uitstekend voor deze takken van sport.
Morgen gaan we door naar Bluff en Monument Valley, ik laat me weer verrassen.