Dag 21

Op naar San Diego

Vandaag wordt een lange reisdag. We gaan richting San Diego. Maar eerst gaan we genieten van een heerlijk ontbijt op de buitenlocatie van Tanque Verde, gelegen op de heuvel. Je kunt kiezen om hier per paard heen te gaan of zoals wij gedaan hebben met Rick, de storyteller. Hij vertelt onderweg een aantal interessante weetjes en fabels, erg leuk hoe hij dit vertelt. We hebben een korte omweg genomen zodat hij tijd genoeg heeft om zijn verhalen te vertellen. Bij de buitenlocatie aangekomen, staat er al een heel buffet klaar. Showcooking van pancakes met blueberries, erg lekker. Heerlijke ranch eggs met bacon en sausage. En uiteraard vers fruit. Erg lekker allemaal. Na genoten te hebben van het ontbijt zijn we rond half 10 in de auto gestapt op weg naar San Diego.
De reis is voorspoedig verlopen, het is nagenoeg één rechte weg die prima te doen is. De weg loopt nagenoeg parallel aan de Mexicaanse grens, er was onderweg regelmatig politie of border security te zien. Het was niet overdreven druk, dus we konden lekker doorrijden. Rond half vijf zijn we aangekomen bij ons hotel. Ook dit hotel ziet er weer prima uit. Leuk pand, alleen behoorlijk uitgebreid en het is even zoeken naar onze kamer. Nadat we ons geïnstalleerd hebben, zijn we op onderzoek uitgegaan.
In de directe nabijheid zitten allerlei leuke winkels en restaurants. We zijn doorgelopen naar de Old Town Market, wat in het teken staat van Fiesta de Reyes. Het ziet er erg gezellig uit, leuke winkeltjes en restaurants met entertainment. Echt boven verwachting. Na een rondje gelopen te hebben zijn we terug gegaan naar ons hotel om ons te douchen. We hebben 's avonds heerlijk gegeten bij Tequila Factory, wat naast ons hotel zit. Lekkere gerechten maar een beetje teveel. Morgen gaan we de stad verder verkennen.