Dag 18

Op naar Scotsdale

We zijn nog in de Grand Canyon dus moeten hier eerst nog even rondkijken. Gisterenavond was het al donker toen we aankwamen, hebben niets kunnen zien. We kunnen niet doorreizen zonder Mather Point gezien te hebben. Dus na uitgecheckt te hebben eerst naar het visitors center. Het Mather Point is vanaf hier te lopen, dit hebben we dus ook gedaan. En weer worden onze verwachtingen overtroffen. Het is nog vroeg, dus hangt er nog een neveldek over de Grand Canyon, onwijs mooi om te zien. De nodige mooie foto's gemaakt. Echt heel bijzonder om te zien. We zijn doorgereden naar het Grandview Point, wederom een geweldig uitzicht.
Het is nog een leuk stukje rijden naar Scottsdale, dus maar die kant op. Onderweg hebben we weer genoten van de mooie uitzichten en de wisselende panorama's. Echt heel bijzonder.
We zijn via het Coconino National Forest gereden, erg mooi gebied om door te rijden. We zijn via de Apache Trail Scenic Drive naar Scottsdale gereden. Het is een 40 miles route waarvan ongeveer de helft onverhard is. Erg mooie route en als je rustig aan rijdt prima te doen. Het onverharde deel van de route is hier en daar wat bobbelig en zanderig, maar op zich prima te doen. Je moet geen haast hebben.
Uiteindelijk bij onze volgende locatie aangekomen, The Saguaro Hotel, wederom een geweldige locatie. In de avond in het restaurant van het hotel gegeten, was erg lekker, prima kwaliteit en heerlijk klaargemaakt. Hierna nog een stukje door de winkelstraat gewandeld, wat vlak achter het hotel ligt, echt super dichtbij. Leuke winkels.
Het was weer een vermoeiende dag, dus op tijd douchen en naar bed.
Morgen gaan we richting Tucson.